OVER ANNELIES

Hoi! Ik ben Annelies en sinds 2012 is Boekboetiek mijn eigen kleine stukje van het grote wereldwijde web. Ik blog over boeken, lezen en alles wat daar ook maar enigszins mee te maken heeft. Boeken zijn mijn uitlaatklep, mijn ontsnappingsroute en mijn tijdmachine.

Ik ga bewust op zoek naar boeken die me raken, of dat nu bestsellers of verborgen pareltjes zijn. Een romantisch verhaal om bij weg te dromen, een thriller waar ik nachtenlang van wakker lig of een historische roman die me naar lang vervlogen tijden voert - het kan allemaal. Ook originele kinder- en jeugdboeken lees ik nog heel graag, al behoor ik met mijn 30 lentes al een tijdje niet meer tot de doelgroep. 

Je zult dus een hoop verschillende genres tegenkomen hier bij Boekboetiek, maar één ding hebben alle recensies gemeen: ze zijn altijd eerlijk, of ik een boek nu zelf gekocht of gekregen heb. Het gevoel dat een boek bij mij oproept staat hierbij centraal.

Zit ik niet ergens met een boekje in een hoekje? Dan vind je me waarschijnlijk terug in de sportschool of ergens ten velde met mijn fototoestel in de aanslag om de mooie dingen van het leven vast te leggen. Verder hou ik van kleurige sokken, fruitthee, chocolade, geschiedenis, lekker eten, goed gezelschap, flauwe mopjes en nutteloze weetjes.

Wil je in de toekomst geen enkele blogpost missen?
Volg Boekboetiek dan op FacebookTwitterBloglovin of Instagram!