dinsdag 3 juli 2018

Tot ziens juni, welkom juli!

Elke maand val ik weer in herhaling wanneer ik zeg dat de tijd vliegt, maar ik kan dus echter amper geloven dat we al halverwege het jaar zitten. Hoog tijd dus voor een korte samenvatting van de afgelopen maand.


Gelezen

Een fijne thriller voor tussendoor die het met zijn jeugdige personages en vlotte stijl ook goed zal doen bij young adults.

Harpers debuut De droogte was één van de beste thrillers die ik vorig jaar las en ook deze opvolger zal heel hoog in mijn favorietenlijstje eindigen. Het ietwat teleurstellende einde wordt ruimschoots gecompenseerd door de beklemmende sfeer en sublieme plot.

Mijn aanrader voor de zomer! Zeven perfecte dagen is een originele feelgood roman met bijzonder sympathieke personages en een paar plottwists waar je mond van open zal vallen.

In dit boek maakt de auteur een bijzondere vergelijking tussen wolven en mensen. Een boeiend boek voor iedereen die gelooft in de bijzondere band tussen wolf en mens of zich daarvan graag laat overtuigen. 

Ook las ik een paar leuke creaboeken over o.a. brushlettering en art journaling.

Geluisterd

Over bergen heen - Charles Martin
Een man en een vrouw die elkaar amper kennen, storten met een klein sportvliegtuigje neer in de bergen. Tijdens hun verwoede pogingen om te overleven en de bewoonde wereld te bereiken, leren ze elkaar steeds beter kennen. De vergelijking met Nicholas Sparks is zeker niet uit de lucht gegrepen. Mijn recensie lees je volgende week!

En verder

In juni vierde ik mijn zesde blogverjaardag! Eén van de hoogtepunten van zes jaar bloggen, was zonder meer mijn verschijning in Flair vorige week. Samen met een aantal andere bloggers, journalisten en BV's mocht ik een zomerse must read delen. Wat een droom!

Welkom juli!

We moeten nog eventjes geduld oefenen, maar komende maand hebben mijn man en ik eindelijk vakantie. Daarom maakte ik alvast een vakantieleeslijst. Als deze boeken niet volstaan, kan ik altijd nog terugvallen op Bravelands: De outsider of één van de vele bibliotheekboeken die ik vorige week in huis haalde.

Welk boek wil jij deze vakantie zeker lezen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten