donderdag 21 juni 2018

Boekboetiek is jarig!

Zes jaar geleden is het ondertussen, dat ik op mijn eigen kleine stukje van het wereldwijde web over boeken en lezen begon te schrijven. In die jaren heb ik heel wat lieve mensen leren kennen, talloze prachtige (en iets minder prachtige) boeken mogen lezen en een paar heel bijzondere dingen meegemaakt.


Om jullie te bedanken voor alle trouwe bezoekjes en reacties, heb ik nog een kleine verrassing. Van uitgeverij Boekerij mag ik één exemplaar van het fantastische Zeven perfecte dagen van Rosie Walsh weggeven.

Ben jij benieuwd naar deze originele feelgood roman? Laat dan vóór 1 juli hieronder even weten dat je graag kans maakt. 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en heeft nadien drie dagen om te reageren. Zo niet, ben ik genoodzaakt om een andere winnaar uit te kiezen. 

Veel succes!
Annelies


Deze winactie is helaas afgelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten