donderdag 31 mei 2018

Tot ziens mei, welkom juni!

Ik was ervan overtuigd dat ik heel wat te vertellen en op te lijsten had, zo aan het einde van de maand mei, maar dat viel uiteindelijk toch een beetje tegen... Niet dat het geen toffe maand was hoor, integendeel. Alleen schoot lezen er blijkbaar weer wat bij in.


Gelezen

Jenna Blums vorige boek, Het familieportret, vond ik helemaal top, maar deze langverwachte opvolger viel me toch wat tegen. De plot en de personages missen overtuigingskracht. Jammer!

Nooit meer is een boek over moed, vergiffenis en de kracht om voor jezelf te kiezen. Het is ondertussen al weer even geleden dat ik het las, maar het verhaal van Lily staat me nog heel levendig voor de geest.

Wat heb ik weer genoten van deze nieuwe Strobbe! Het verhaal is compleet anders dan zijn voorgangers, maar daarom niet minder spannend of interessant. Om in één ruk uit te lezen!

Geluisterd

Helemaal niks! Of toch alleszins geen luisterboeken. Ik ontdekte wel nog een paar toffe podcasts op Spotify en luisterde vooral lekker zomerse muziek.


Welkom juni!

Ik begon aan het einde van de maand nog in Wildernis van Jane Harper. Haar debuut, De droogte, vond ik fantastisch en ook dit verhaal sleept me helemaal mee. Verder liggen er nog heel wat splinternieuwe bibliotheekboeken op me te wachten, waaronder het romantische Op blote voeten van Susan Mallery en een paar boeken over hand- en brushlettering. Keuze te over dus!

Wat was jouw favoriete boek van de afgelopen maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten