maandag 3 juli 2017

Tot ziens juni, welkom juli!

Toen ik vorige week een Facebookbericht zag waarin stond dat het nog maar zes maanden was tot Kerstmis, schrok ik wel even. Waar is die eerste helft van het jaar nu ineens naartoe? De voorbije maand ging alleszins bijna onopgemerkt voorbij omdat ik zowat elke vrije minuut gelezen heb, dat is wél zeker. En ik had veel meer zin in lezen dan in bloggen, dus hebben jullie nog wat recensies van me tegoed.Gelezen in juni


Een Vlaamse NA-roman, daar was ik benieuwd naar! Jammer genoeg kon het boek voor mijn gevoel niet tippen aan mijn favoriete buitenlandse NA-boeken.

Ik ben een echte stresskip en in dit boek vond ik gelukkig een aantal technieken om hiermee om te leren gaan. 

Een groene levensstijl is hip! Dit boek staat bomvol bruikbare, makkelijke tips en leuke adresjes en merken die je hierbij kunnen helpen. Een Vlaamse versie zou extra fijn zijn.

Een Nederlandse thriller met internationale allure. Het originele scenario hield me tot op het einde in zijn greep.

Een meisje loos - Ton van der Lee
Weer een prachtige historische roman in de reeks van Ambo|Anthos. Recensie volgt snel!

Bijzonder normaal - Marjolijn Zuidema
Een aandoenlijke YA over pesten en zelfacceptatie. Recensie volgt snel!

Onbereikbaar en Onverminderd - Rebecca Yarros
Onverwacht, het derde deel uit de Fight & Glory-reeks was mijn eerste kennismaking met Rebecca Yarros. Ik ging helemaal op in het verhaal en kon niet wachten om deel één en twee ook te lezen. Daar kwam ik vorige maand eindelijk aan toe en dat verklaart meteen waarom ik zoveel tijd met mijn neus in een boek doorbracht. Liefde hoor, grote liefde! Er komen dus zeker nog recensies van deze boeken.


Geluisterd in juni


Pan - Ria Maes & Aron Wade
Een nagelbijtend spannende thriller over een seriemoordenaar die Antwerpen in zijn greep heeft en elke plaats delict signeert met de naam van de god Pan. De uitkomst is zo verrassend dat ik even terug heb moeten spoelen.


En verder

Nog tot en met vrijdag a.s. maak je kans op twee gesigneerde Karin Slaughter-boeken. Waag dus snel je kans, mocht je dat nog niet gedaan hebben.


Welkom juli

Mijn leesmenu voor juli is nog helemaal blanco! Ik heb wel nog een paar bibliotheekboeken liggen die ik graag wil lezen, waaronder De val van Turing van David Lagercrantz. Ook mijn Goodreads-lijst én boekenkast puilen uit, dus er is keuze te over.


Welk boek raad jij me aan voor de komende maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten