zondag 31 juli 2016

Tussen de regels #10

Iedere zondag verzamel ik het laatste boekennieuws in Tussen de regels. Vandaag in de hoofdrol: een nieuwe boekbox, gratis luisterboeken en een heus schrijvershuisje!


* Bestselleralarm! De nieuwe Harry Potter is nog niet uit en nu al een bestseller en ook Het smelt van Lize Spit is al aan zevende druk toe.

* Vorige week liet ik jullie al weten dat Ma van Hugo Borst gratis te beluisteren is op Spotify, deze week komen daar nog Lieveling van Kim van Kooten en Neem een geit van Claudia de Breij bij.

* In april verscheen al de eerste Nederlandstalige boekbox en vanaf augustus komt daar ook een Engelstalige bij die Bookly Bird zal heten. Voor 29.95 euro krijg je dan een Engelstalig YA-boek en wat leuke goodies.

* Liefhebbers van de cultreeks Twin Peaks kunnen zich dit najaar niet alleen verheugen op nieuwe afleveringen van hun favoriete serie, er zit ook een boek aan te komen. The secret history of Twin Peaks zou antwoord geven op een aantal prangende vragen en de kijker voorbereiden op de nieuwe reeks die dit najaar op de Amerikaanse tv komt.

* Een eerste editie van The Tale of Peter Rabbit van Beatrix Potter bracht eerder deze week een slordige 43 400 pond of zo'n 51 000 euro op.

* Literair agent Dorine Holman opent in Twente het eerste "schrijvershuisje". Schrijvers, dichters, vertalers, journalisten en andere creatieve geesten zullen het huisje kunnen huren om er in alle rust te schrijven of inspiratie op te doen. 

Kijk dan hoe mooi het er uit ziet! Ik denk dat het ook prima dienst zou kunnen doen als "bloggershuisje", wat denken jullie?Geen opmerkingen:

Een reactie posten