donderdag 9 juni 2016

WIN | Het laatste licht - Jen Minkman


Als Moira haar zus en broer helpt bij een Wicca-ritueel tijdens Halloween, verwacht ze niet dat hun bezwering ook echt zal werken. Ze komen in een mysterieus landschap terecht dat mijlenver weg lijkt van de steencirkel Meini Hirion in Wales waar ze met hun ritueel zijn begonnen. Natuurlijk moet het wel een illusie zijn... maar de knappe, donkerharige jongen die Moira tijdens haar trance ontmoet kan ze niet zomaar als droom wegwuiven. Hayko, de geheimzinnige vreemdeling, duikt daarna nacht na nacht weer op in haar dromen. Een vreemde kracht lijkt haar steeds weer terug te trekken naar het dromenland uit haar visioen, en de dingen die ze daar ziet beginnen steeds meer op nachtmerries te lijken. Maar waar Moira zich het meeste zorgen om maakt is niet dat ze in haar dromen met allerlei monsters en engelen moet vechten; het is het besef dat ze verliefd begint te worden op een jongen die helemaal niet bestaat. Wat als je écht kunt vallen voor de man van je dromen?

Ik mag van Jen Minkman één gesigneerd exemplaar van Het laatste licht weggeven! Mijn recensie van dit boek lees je hier.

Wat moet je doen om kans te maken?
- Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. (Zorg voor een geldig e-mailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.)

Meer kans maken?
- Volg Boekboetiek op Instagram.
- Deel dit bericht op Twitter: "Ik doe mee aan de winactie van @boekboetiek en maak kans op een gesigneerd exemplaar van Het laatste licht: http://bit.ly/1sweB8V"


Meedoen kan tot en met donderdag 16 juni. De winnaar krijgt een mailtje van mij en heeft daarna drie dagen om te reageren, anders ben ik genoodzaakt om een andere winnaar te kiezen.

Veel succes!

Deze winactie is helaas afgelopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten