woensdag 19 december 2012

RECENSIE | De bed & breakfast in Rose Harbor - Debbie Macomber

Jo Marie Rose heeft haar man verloren. Op zoek naar rust en de mogelijkheid van een nieuwe start, vestigt ze zich in het kleine kustplaatsje Cedar Cove. Maar hoe begin je opnieuw na een gelukkig leven samen? Als Jo Marie een kleine bed & breakfast te koop ziet staan, beseft ze dat dit haar kans is. Haar eerste gast is Joshua Weaver, die voor zijn zieke stiefvader komt zorgen. De twee mannen hebben het nooit goed met elkaar kunnen vinden, en Joshua heeft weinig hoop dat dat nog zal veranderen. Tot hij een oud-klasgenoot van zijn middelbare school tegenkomt, die hem doet inzien dat het nooit te laat is voor verzoening en vergeving. De andere gast is Abby Kincaid, die naar haar geboorteplaats Cedar Cove is teruggekeerd voor de bruiloft van haar broer. De laatste keer dat ze er was is twintig jaar terug, en niet voor niets: het schilderachtige havenstadje herbergt voor haar vooral pijnlijke herinneringen. Door haar familie en oude bekenden weer te zien, begrijpt ze dat ze niet kan blijven weglopen voor het verleden als ze ooit verder wil komen.


De bed & breakfast in Rose Harbor is het soort boek dat ik graag lees als afwisseling. Na een beklijvende thriller kan ik echt genieten van een romantisch alles-komt-goed-boek. En dat is dit boek zeker!


Het is niet echt spannend, maar je vraagt je wel af hoe het de hoofdpersonages verder zal vergaan. Vanaf de eerste pagina zat ik in het verhaal en leefde ik mee met de personages. Ze zijn allemaal even innemend en het stadje waar het verhaal zich afspeelt is echt Ć¼bercharmant. Ik zou zo zelf een kamer boeken in de b&b van Jo Marie!

De bed & breakfast in Rose Harbor is het eerste deel van een nieuwe serie en ik ben na het lezen van dit deel erg benieuwd naar het volgende boek!

Een ideaal boek om je aan te verwarmen op koude winteravonden!

Score:
««««


De bed & breakfast in Rose Harbor
Originele titel: The Inn at Rose Harbor
Debbie Macomber
ISBN 9789022564097
Aantal pagina's: 336
Uitgeverij: Boekerij (2012)

Met dank aan de uitgeverij voor het recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten