vrijdag 11 september 2015

Door de lens #1 | Om te beginnen


Door de lens lijkt de wereld altijd een beetje mooier en intenser. Dat is één van de redenen waarom ik graag fotografeer en (oude) foto's bekijk. Nu ik sinds kort een nieuwe camera heb, lukt dat net iets beter dan vroeger en dus deel ik af en toe graag een paar foto-experimenten van de afgelopen maand met jullie.

Natuurfotografie vind ik zelf het allerleukste, om naar te kijken, maar ook om zelf mee aan de slag te gaan. Bloemen en planten, maar ook mooie luchten en wolken trekken altijd mijn aandacht. 

Als boekenblogger vind ik het natuurlijk ook heel leuk om boeken en aanverwanten op de gevoelige plaat vast te leggen. Deze spulletjes van Blossom Books bijvoorbeeld, of een paar nieuwe aanwinsten.
Wat is jouw favoriete onderwerp om te fotograferen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten