vrijdag 20 februari 2015

BOEK IN BEELD | Tweede leven - S.J. Watson

Tweede leven - SJ Watson

In Boek in beeld zet ik iedere week een pas verschenen boek in de spotlight. Zo'n boek waarvan ik een instant ik-wil-het-nu-onmiddellijk-lezen-gevoel krijg en waarvan ik denk dat het dat effect ook op jullie zal hebben. 

In Tweede leven van S.J. Watson wordt Julia geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde. Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt, ontmoet ze de charmante en mysterieuze Lukas. Julia's zoektocht wordt steeds obsessiever en ze belandt in een levensgevaarlijke wereld. 

Bijna twee jaar geleden bracht ik een heel weekend op het puntje van mijn stoel door bij het lezen van Voor ik ga slapen van S.J. Watson. Simpelweg geniaal! Ik las ondertussen heel wat andere thrillers, maar dat boek steekt er toch nog steeds met kop en schouders bovenuit. Je kunt je wel voorstellen dat ik superblij was toen ik las dat er een nieuwe thriller van deze uitzonderlijke auteur op komst was. 

Tweede leven ligt sinds deze week in de winkel en tot mijn blijdschap ook al op mijn salontafeltje! Je kunt dus snel mijn recensie verwachten. Als je benieuwd bent naar de mening van mijn collegaboekenbloggers, check dan zeker de recensies van Luna, Miranda en Jenny.


Tweede leven | S.J. Watson | 384 pagina's |
ISBN 9789041417251 | Ambo|Anthos

4 opmerkingen:

 1. "Voor ik ga slapen" was inderdaad heel goed. Ik ben benieuwd naar dit nieuwe boek en naar je recensie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sas / iliveformydreams.com28 februari 2015 om 12:20

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik verwacht er zo veel van dat ik bang ben dat het gaat tegenvallen. Maar ik hou jullie op de hoogte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou je op de hoogte Céline!

  BeantwoordenVerwijderen