zaterdag 19 juli 2014

Mijn favoriete niet-boekenblogs


Naast de talloze boekenblogs die ik nauwlettend in de gaten houd, volg ik ook een hele hoop andere blogs, over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Sommige heb ik nog maar pas ontdekt, andere stalen jaren geleden al mijn hart. Vandaag deel ik graag mijn favoriete niet-boekenblogs met jullie!Eén van de leukste persoonlijke blogs die ik volg is byDagmarValerie van Dagmar Boer. Ze werkt op de marketingafdeling van uitgeverij De Fontein en zo leerde ik haar en haar blog kennen. Haar blog straalt één en al positiviteit uit, ik word er altijd blij van.De moeder aller beautyblogs, dat is Miss Lipgloss voor mij. Cynthia's blog was de allereerste die ik begon te volgen, jaaaaren geleden toen ze nog een 16-jarige meid was met een collectie lipglossjes om jaloers op te zijn. Ondertussen is ze een echte BN'er, komt ze op tv en schreef ze een boek, maar haar blog vind ik nog altijd even leuk. Op Wonderlicht blogt de 22-jarige Karlijn over alles wat ze leuk vindt: boeken, reizen, musea, ... Karlijn staat ook wel bekend als het #lijstjesmeisje. Ja lijstjes maken doe ik ook vaak, hoor ik je al denken. Klopt,  ik ook, maar ik ben er zeker van dat die niet zo creatief en mooi zijn als die van Karlijn.Eén van mijn favoriete woonblogs is die van Karin, Eénig Wonen. Niet alleen vind je er een hoop interieurinspiratie, ze deelt ook haar eigen woonaankopen. Eénig wonen is dan ook meer een kijk- dan een leesblog. Ik kan er in ieder geval uren plaatjes kijken.Naast alle beauty-, boeken- en woonblogs volg ik ook een handjevol fitnessblogs. Mijn favoriet is Work that Es. Hier blogt Esmee over haar way to fitness, krachttraining en gezonde voeding. Haar rubriek Fit Girl Problems vind ik hilarisch.


Welke blogs volg jij allemaal? Welke is jouw persoonlijke favoriet?


3 opmerkingen: