DISCLAIMER

Het grootste deel van de artikels die op Boekboetiek.be verschijnen zijn recensies. Regelmatig krijg ik boeken toegestuurd in ruil voor een recensie. Als dit geval is, wordt dit steeds duidelijk vermeld bij het artikel. Of ik een boek nu gekregen of zelf gekocht heb, beïnvloedt op geen enkele manier mijn mening hierover. Mijn mening is niet te koop en mijn recensies zijn altijd eerlijk. Het gevoel dat een boek bij mij oproept, staat hierbij centraal. Ik kan niet garanderen dat recensieboeken die zonder overleg worden toegestuurd gelezen en gerecenseerd zullen worden.

Alle teksten op Boekboetiek.be zijn van mijn hand, tenzij anders vermeld. Het is dan ook niet de bedoeling dat deze zomaar worden overgenomen. Mocht je toch tekst willen overnemen, dan mag dit alleen met mijn uitdrukkelijke toestemming en bronvermelding. Ook alle foto's op Boekboetiek.be heb ik zelf gemaakt of zijn rechtenvrije stockfoto's, tenzij anders vermeld.

Ondanks de zorg die ik besteed aan Boekboetiek.be zou het kunnen dat bepaalde informatie onjuist of onvolledig is. Boekboetiek.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. Alle informatie op deze website kan ten allen tijde aangepast worden, zonder hier vooraf melding van te maken.

Vragen of twijfels? Aarzel dan niet om me te mailen!