zondag 13 augustus 2017

Tussen de regels #57

Deze week in Tussen de regels een bont allegaartje van strips, paraplu's, zangers die schrijven en zangers die acteren.


Annemieke en Rozemieke, de blonde tweelingzusjes uit Jommeke, krijgen een eigen stripalbum, Zonnedorp op z'n kop. Het album verschijnt begin december.

* Beyoncé kroop in haar pen om Prince te eren. Ze schreef het voorwoord van Prince: A Private View, een fotoboek over de zanger dat dit najaar verschijnt.

* Een paraplu, de laatste dagen is het een onmisbaar accessoire. Deze stylish paraplu's zijn perfect voor alle boekenwurmen! 

* Zanger Nick Jonas heeft getekend voor een rol in Chaos Walking, de verfilming van de boeken van Patrick Ness. Welke rol hij zal vertolken is nog niet bekend.

* Katie Holmes zal de hoofdrol spelen in de langverwachte verfilming van het zelfhulpboek The Secret. Het boek van Rhonda Byrne dateert al van 2006. Holmes is in de film te zien als een jonge weduwe die valt voor een klusjesman die de theorie van The Secret aanhangt.

* Afgelopen week werd de shortlist van de Hebban Debuutprijs bekend gemaakt. 
De genomineerde romansDuizend vaders van Nhung Dam, Schuim der aarde van Roxane van Iperen, Mensen zonder uitstraling van Jente Posthuma, Karkas van Femke Schavemaker, Duchamp, een detective van Berend Sommer en De muze en het meisje van Katrijn Van Bouwel. 
De genomineerde thrillersDagboek uit de rivier van Frederik Baas, Niks van Koen Gubbels, Over het spoor van Eva Keuris, Zonder jou van Chantal & Priscilla van Gastel, King Coke van Dannis Kramers en Mangelvrouw van Marion van de Coolwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten