dinsdag 15 november 2016

Mijn Boekenbeursbuit 2016

Vorige week donderdag trokken mijn papa en ik samen naar de Boekenbeurs in Antwerpen. Op een doordeweekse dag komen er weinig grote namen signeren, maar in ruil daarvoor krijg je wel extra rust, zeker als je ook de scholendag vakkundig weet te vermijden. De buit is dit jaar uitzonderlijk bescheiden voor mijn doen, amper twee boeken. Twee hele enge boeken, dat dan weer wel. 

Hex van Thomas Olde Heuvelt stond al langer op mijn lijstje en nu heb ik het eindelijk aangedurfd om het te kopen. Al is de moed om het te lezen me dankzij Tessa's recensie wel in de schoenen gezakt.


En dan is er nog Runa van Vera Buck. Deze dikke pil trok mijn aandacht op de stand van L&M Books en ging na wat aandringen van mijn papa ook mee naar huis. Runa is een historische thriller over een psychiatrische kliniek in Parijs aan het einde van de negentiende eeuw. Echt iets voor mij!


Verder belandden er vooral heel veel bladwijzers, brochures en leesinspiratie in onze boekenzak. En dan was er natuurlijk ook nog die schattige goodiebag met thee, Oreo's en ander lekkers van Liesbet! (Nog eens dank je wel!) Na elkaar een paar keer te zijn misgelopen, hadden we het dit keer slimmer aangepakt en telefoonnummers uitgewisseld, waardoor we eindelijk eens in het echt konden kennis maken. Voor herhaling vatbaar, als je het mij vraagt!

Deze tachtigste editie van de Boekenbeurs was zoals de organisatie voorspeld had inderdaad prachtig. Maar dat zijn alle edities zolang je je in goed gezelschap kunt onderdompelen in een wereld vol mooie boeken. 


Was jij dit jaar ook van de partij op de Boekenbeurs? Welke boeken heb je gekocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten