donderdag 11 augustus 2016

Gewoon Gelukkig #10

Er zijn nog heel wat andere dingen in het leven die me gelukkig maken naast lezen en bloggen, dat heb ik afgelopen week nog maar eens ervaren. Lees je mee?

Getrouwd
Jep, je leest het goed. Vorig weekend was het eindelijk zo ver. Dag op dag één jaar nadat mijn vriend zijn aanzoek deed, beloofden we elkaar eeuwige trouw zoals dat dan heet. Het was een prachtige dag waar we intens van genoten hebben, samen met de mensen die ons het meest na aan het hart liggen. Op bijna elke foto sta ik met een glimlach van oor tot oor, ik heb echt genoten van iedere seconde. De dagen nadien moest ik wel even bijkomen van het slaapgebrek van de voorbije weken; het was alsof ik in een zwart gat tuimelde. Opeens was ik doodmoe, had ik barstende hoofdpijn en overal spierpijn, maar vooral: ik had nergens zin in, laat staan in bloggen of lezen. Dus dat heb ik dan ook lekker niet gedaan, zonder schuldgevoel. Het feit dat jullie deze post kunnen lezen, betekent dus dat ik weer uit dat gat geklauterd ben en terug op weg ben naar mijn roze wolk om nog wat na te genieten van onze dag. Don't worry, op die roze wolk kan ik wel gewoon lezen en bloggen!


Gekleurd
Als ik niet lees of blog komt er heel wat tijd vrij voor andere dingen die ik graag maar veel te weinig doe. Kleuren bijvoorbeeld. Ik experimenteerde dit keer wat met nieuwe technieken. Zo kocht ik aquarelpotloden bij de Action en een set brush pens van Sakura. Vooral die laatste zijn een echte aanwinst. Ze werken heel fijn en ze geven een bijzonder resultaat.

Gekeken
Op dagen dat ik me lamlendig voel, is er niks beter om mijn zinnen te verzetten dan een fijne serie. En die heb ik gevonden met The Catch! In de hoofdrol Alice Vaughan, een privédetective wiens leven op losse schroeven komt te staan wanneer blijkt dat haar verloofde een meesteroplichter is. De serie is geschreven door o.a. schrijfster Kate Atkinson die je misschien nog kent van Leven na leven en Gevallen god.

Gekregen
Van mijn collega's kreeg ik een boekenbon cadeau en die heb ik dinsdag ingeruild voor een kleurboek en Handlettering doe je zo van Karin Luttenberg. Ik kan uren doorbrengen op Pinterest op zoek naar mooie handgeletterde (gehandletterde?) quotes en met een beetje geluk en veel oefenen kan ik die binnenkort ook zelf maken. Jeeej!


Geërgerd
Wat is die nieuwe Bloglovin irritant zeg! Sinds de update staat alles door elkaar en verschijnen er een hoop blogs die ik niet volg in mijn feed. Voorlopig heb ik nog niet echt een waardig alternatief gevonden, dus klungel ik nog maar een beetje verder. (Over de nieuwe Goodreads ben ik dan wel weer te spreken, da's toch al iets.)

Gelezen
Niet om over naar huis te schrijven, mijn leesgedrag van de laatste week, maar ik slaagde er toch in om eindelijk Ule van Marc de Bel uit te lezen en ook Losing it van Cora Carmack moest er aan geloven. Over deze laatste ben ik niet zo enthousiast. Ik vrees dat ik toch stilaan onder ogen moet zien dat ik heel misschien een ietsiepietsie te oud ben geworden voor dit soort verhalen...

Geliket
Soms kom je zo'n blogpost tegen die van het begin tot het einde een feest van herkenning is. Deze van Lilian over de club van eenzame mensen bijvoorbeeld. Ook ik kan enorm genieten van alleen zijn en ik ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben. 


Benieuwd naar andere dingen waar ik gewoon gelukkig van word? Volg me dan ook op Instagram!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten