maandag 6 juni 2016

WIN | Zwerfsteen - Kathelijn Vervarcke


Mijn naam is Samuel O’Samba. Daarmee is het voornaamste over mij gezegd. O ja, en dat ik vandaag mijn moeder voor dood achtergelaten heb. Daar moet ik niet al te veel mee inzitten. Ik heb al genoeg geboet. Sterker nog, toen de misdaad zich aandiende, had ik het gevoel dat gerechtigheid eindelijk geschiedde.

De 17-jarige Samuel krijgt voor het eerst de kans om zijn leven te veranderen. Het enige dat hij daarvoor moet doen is: niets. Terwijl zijn moeder in de garage zelfmoord aan het plegen is, trekt Samuel de deur achter zich dicht en slaat hij op de vlucht. Hoe is het zo ver kunnen komen? En zal Samuel verantwoording moeten afleggen?

Van uitgeverij Van Halewyck mag ik één exemplaar van Zwerfsteen weggeven. Wat ik van dit boek vond, lees je hier.

Wat moet je doen om kans te maken?
- Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. (Zorg voor een geldig e-mailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.)

Meer kans maken?
- Volg Boekboetiek op Instagram.
- Deel dit bericht op Twitter: "Ik doe mee aan de winactie van @boekboetiek en maak kans op Zwerfsteen van Kathelijn Vervarcke: http://bit.ly/1WFdvnV"


Meedoen kan tot en met maandag 13 juni. De winnaar krijgt een mailtje van mij en heeft daarna drie dagen om te reageren, anders ben ik genoodzaakt om een andere winnaar te kiezen.

Veel succes!

Deze winactie is helaas afgelopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten