vrijdag 10 juni 2016

WIN | Beschadigd - Ika Gerritsen


Op het eerste gezicht lijkt het leven van Kirsten geweldig. Wat echter niemand weet, is dat ze wordt geteisterd door nachtelijke paniekaanvallen, veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis in haar jeugd. De enige die op de hoogte is van Kirstens angsten is haar vriend Mark, maar juist hij toont totaal geen begrip. Het doet Kirsten besluiten haar spullen te pakken en bij hem weg te gaan.

Dan krijgt Kirsten het nieuws dat haar oma Veronica onverwacht is overleden. Hoewel ze geen warme band hadden, biedt het haar wel de mogelijkheid om in het huis van haar oma te gaan wonen. Om de kosten te drukken, verhuurt ze een kamer aan de levenslustige Elise.

Kirsten en Elise vinden aanwijzingen die twijfels oproepen over de doodsoorzaak van Veronica. Was dit wel een ongeluk? Nieuwsgierig gaan de vrouwen op onderzoek uit. Daardoor komen niet alleen de spoken uit Kirstens verleden weer tot leven, maar brengen ze ook zichzelf in groot gevaar.

Ik mag van uitgeverij LetterRijn één exemplaar van Beschadigd weggeven! Wat ik van dit boek vond, lees je hier.

Wat moet je doen om kans te maken?
- Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. (Zorg voor een geldig e-mailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.)

Meer kans maken?
- Volg Boekboetiek op Instagram.
- Deel dit bericht op Twitter: "Ik doe mee aan de winactie van @boekboetiek en maak kans op een exemplaar van Beschadigd: http://bit.ly/1UiP09U"


Meedoen kan tot en met vrijdag 17 juni. De winnaar krijgt een mailtje van mij en heeft daarna drie dagen om te reageren, anders ben ik genoodzaakt om een andere winnaar te kiezen.

Veel succes!

Deze winactie is helaas afgelopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten