zondag 30 november 2014

Tot ziens november, welkom december!


November is weeral voorbij, time flies when you're having fun! Ik las in november vijf boeken, had een paar leuke uitstapjes en telde alvast af naar Kerstmis!

Tot ziens november!

Ik begon november met Ongrijpbaar van Bianca Nederlof. Deze Nederlandse schrijfster debuteert met een pakkende thriller over een moeder wiens zoontje ontvoerd wordt tijdens een sinterklaasintocht. Daarna ging ik door met een lekker ouderwetse detective: De Monogram Moorden van Sophie Hannah. In dit boek wekt ze Agatha Christies Hercule Poirot weer tot leven en dat doet ze echt heel goed!

Daarnaast las ik ook nog twee romans. Eén vrouw, twee mannen van Alexandra Terlouw-van Hulst, een moderne Arthurvertelling die me aangenaam heeft weten te verrassen, en Vier plus één van Jojo Moyes, een meer dan waardige opvolger voor Voor jou, en tegelijk mijn favoriete boek van november.

Op de valreep las ik ook nog het non-fictieboek Markante vrouwen in de geneeskunst van Michel Deruyttere uit. Die recensie hebben jullie dus nog van me tegoed.

Verder vulde ik in november Dagmars Project Positief Tag in en zette ik een paar leuke cadeautjes voor boekenwurmen op een rijtje.

Naast lezen en blogjes tikken, maakte ik deze maand ook een paar leuke uitstapjes! Op 1 november trok ik naar Antwerpen voor een bloggerslunch met Sophie Hannah en de kleinzoon van Agatha Christie. Het werd een hele gezellige middag, eentje die zeker voor herhaling vatbaar is!

Een paar dagen later trok ik nog een keer naar Antwerpen, voor een bezoekje aan de Boekenbeurs. Ook dit werd een geweldige dag en natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis.

Welkom december!

In december neem ik voor de tweede keer deel aan een heuse blogtournee. Dit keer lezen een tiental bloggers Mijn vader was een NSB'er van Elmer den Braber. 

Naast deze oorlogsroman lees ik in december ook De taarten van Marie van Claire Sandy, Oorlogsverhalen van Phil Klay en De Schaduw van de Mol van Bob Van Laerhoven.

En natuurlijk is december ook een echte feestmaand! Ik ben al helemaal in de kerstsfeer en terwijl je dit leest ben ik waarschijnlijk bezig ons huis om te toveren tot een echt kersthuis. Dus... keep calm, it's almost Christmas!Welke boeken liggen er bij jou klaar om de wintermaanden door te komen? En wat was jouw favoriete boek van november?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten