zaterdag 23 augustus 2014

WIN | De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar


Heb ik je gisteren nieuwsgierig gemaakt met mijn enthousiaste recensie van De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag van uitgeverij Atlas Contact namelijk ook een exemplaar weggeven!

Wat moet je doen?
Heel simpel, stuur gewoon een mailtje naar boekboetiek [at] hotmail [dot] be o.v.v. Winactie en laat me weten hoe de perfecte boekhandel er voor jou uitziet. Modern of lekker ouderwets? Groot of lekker knus? Let me know!

Meedoen kan tot en met vrijdag 29 augustus 2014. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Veel succes!
Annelies

5 opmerkingen:

 1. Super leuke winactie, leuk ook om de boekenwinkel van je dromen te moeten beschrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw recensie heeft mij inderdaad geboeid. Hoe mijn ideale boekwinkel er uit ziet? Poeh, dat verschilt per dag en per mijn eigen "mood". Als ik er voor mijzelf uit ben vóór 29 augustus, stuur ik je zeker een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb mijn favoriete boekwinkel naar je gemaild.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je gemaild over hoe mijn ideale boekwinkel eruit ziet :-)

  BeantwoordenVerwijderen