zondag 20 april 2014

Vrolijk Pasen + Winactie

Misschien geniet je nu je dit leest wel van een lekker paasbrunch, of smul je van één van de paaseieren die deze morgen in je tuin lagen? Met al die chocolade is Pasen natuurlijk altijd leuk, maar voor één lezer mag ik het nog leuker maken! Ik mag namelijk één exemplaar van de nieuwe hardcoveruitgave van Een weeffout in onze sterren van John Green weggeven! Wil je dus nog even het boek lezen voor de film uitkomt, waag dan zeker je kans!

Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn. Hazel laat Gus kennismaken met haar lievelingsboek: Een vorstelijke beproeving van Peter Van Houten, een roman over een ziek meisje, die midden in een zin eindigt. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Peter Van Houten om hem te vragen hoe het de personages vergaat nadat het boek is opgehouden. De tocht leidt hen naar Amsterdam, waar de schrijver als een kluizenaar leeft. Hij is in niets wat ze zich van hem hebben voorgesteld. En hun leven neemt een wending die ze zich niet hadden kunnen indenken.

Benieuwd wat ik vind van dit boek? Mijn recensie lees je hier.


Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige boek?


Heel eenvoudig! Stuur een mailtje naar boekboetiek@hotmail.be met als onderwerp Winactie en laat me weten wat jouw favoriete boek is en waarom.

Wil je meer kans maken? Deel dan ook deze winactie via Twitter:
Ik maak kans op een extra paascadeau bij @Boekboetiek en @iLemniscaat: Een weeffout in onze sterren van John Green! http://bit.ly/1hdYuQ1


Het enige wat ik van je verwacht als je wint, is dat je na het lezen een korte recensie plaatst op je blog, of als je dat niet hebt op andere social media, op de Facebookpagina van uitgeverij Lemniscaat bijvoorbeeld. Zo kunnen we de liefde voor dit prachtige boek delen met de hele wereld!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 25 april. Veel succes!


Tot de volgende keer!
Annelies

6 opmerkingen:

 1. Leuk, ik heb je een emailtje gestuurd. Fijne Paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je ook een mailtje gestuurd.
  Twitter heb ik (nog) niet, maar ik heb de winactie wel gedeeld op de FB-pagina van mijn blog. ;-)

  Fijne paasdagen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je een mailtje gestuurd en de winactie gedeeld op Twitter!

  Fijn Pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het boek al in het Engels, dus ik doe niet mee aan de winactie. Heb hem wel gedeeld! :)

  BeantwoordenVerwijderen