maandag 2 december 2013

Favorieten van de maand november


Om eerlijk te zijn ben ik de winter nu al beu en hij is officieel nog niet eens begonnen. Gelukkig bestaan er dingen als thee, boeken en ladingen kerstversiering om de pijn wat te verzachten! Misschien heb jij nog nood aan leuke leestips voor de koude en donkere dagen? Misschien vind je iets leuks tussen de boeken die ik las in november!

Vonk - Steffie van den Oord «««
De viool van mijn moeder - Yvonne van den Berg ««««
In de voetsporen van de meester - Diverse auteurs ««««
Het Rosie Project - Graeme Simsion ««««
Schaduw van de tijd - Jen Minkman ««««
Elf dagen - Lea Carpenter «««««


November was vooral een maand van veel boeken kopen, minder dan van boeken lezen, zoals je ziet. Ik ging naar de Boekenbeurs en naar het Boekenfestijn en bracht weer heel wat leuke boeken mee naar huis. Ik hoop in december alleszins meer tijd te vinden om te lezen, wie weet kom ik dan ooit nog aan al mijn gekochte boeken toe!

Wat was jouw favoriete boek van de afgelopen maand?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ze allen nog niet gelezen. Leuk overzichtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alleen het Rosie Project ken ik... van gezicht! Ik heb het boek in huis en ga het volgende week lezen, voor mijn leesclub. Lijkt me erg mooi.

    Ik vond The Humans van Matt Haig een prachtig boek in november.

    BeantwoordenVerwijderen