maandag 2 september 2013

Schrijven voor het goede doel: Overgave

Westmus van Hou van boeken maakte me een tijdje geleden attent op een origineel crowd writing project. Vijftien stoere vrouwen bundelen hun kracht en schrijftalent en schrijven samen de erotische verhalenbundel Overgave.

De bundel zal veertien verhalen en één gedicht bevatten. Jullie zullen misschien denken dat dit gewoon weer een zoveelste erotische bundel is, maar deze bundel onderscheidt zich van alle anderen: de royalty's van dit boek gaan naar het goede doel, naar Viva la Donna, een stichting die als doel heeft om vrouwen met kanker weer te doen stralen. Een heel nobel doel als je het mij vraagt, dus ik help deze bundel graag mee onder de aandacht brengen, samen met mijn collega's boekenblogsters!


Wie zijn deze vijftien sterke vrouwen?
De bedenker
Lilian Schneider

En haar fantastische collegaschrijfsters
Alice Bakker
Jacqueline Coppens
Ellen de Ruiter
Maria Genova
Verena Germeraad
Janneke Heimweg
Olga Hoekstra
Jeannette Jansen-Kim
Eveline Karman
Nynke Laanstra
Melissa Skaye
Rita Spijker
Aefke ten Hagen
Ria Westerhuis

Hoe ver staat deze bundel nu?
Momenteel zijn de verhalen door redactrice Linda Crombach geredigeerd en terug naar de auteurs. Zoals je op Twitter kunt lezen zijn ze heel enthousiast. Het 'gezicht' van de bundel is Janine Lucht. Deze prachtige foto is van fotografe Andrea Loot van DreamLogic Design.


Ik wens alle dames veel succes met hun boek en hoop van harte dat dit boek veel geld in het laatje mag brengen voor Viva la Donna!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten