dinsdag 2 april 2013

Favorieten van de maand maart


Maart is de maand die me altijd doet denken aan de lente, maar daar was de voorbije maand niet veel van te merken. Wel ideaal weer om binnen te blijven met een boek natuurlijk! Ik zet nog even mijn favorieten van maart op een rijtje!

Tunnelkoorts - André Boesberg «««½

Dood van een egoïst - Paul Jacobs ««««½

Gestolen brein - Fred Van den Bergh «««½

De allerlaatste getuigen van WOI - Philip Vanoutrive ««««

Hellekind - Bram Dehouck ««««

Sprakeloos - Anne Nicolai ««««

Maar buiten is het feest - Arthur Japin ««««

Lees maar lang en wees gelukkig - Plint ««««


Het lijkt wel alsof ik de laatste tijd alleen nog maar goede boeken lees! Het minst aantal sterren dat ik de voorbije maand uitdeelde was 3.5 voor Tunnelkoorts en Gestolen brein. Het boek dat me het meest bijgebleven is, is Dood van een egoïst. Alle andere boeken kregen 4 sterren en delen dus de tweede plaats.

Hopelijk heeft de maand april nog meer goede boeken in pettto én misschien ook een beetje lente als het kan?

Tot de volgende keer!
Annelies

1 opmerking: