dinsdag 7 augustus 2012

3 x de leukste doe-boeken

Tijdens een typisch Belgische zomer moet je naast zonnen, zwemmen en cocktails lurken op een terrasje nog wat andere activiteiten achter de hand houden, just in case. Als het buiten pijpenstelen regent zijn volgende boeken een prima alternatief voor zonnen, zwemmen en cocktails lurken op een terrasje! Lees verder voor de leukste doe-boeken om je bezig te houden tijdens een druilerige dag!Voor de hobbykoks en keukenknoeiers onder ons:

Cakepops - Francis Van Arkel
Een nieuwe hype of een blijvertje? Waarschijnlijk het laatste want cake pops met al zijn varianten zijn gewoon super leuk om te maken en ook nog eens erg lekker. En makkelijk natuurlijk want deze eenhaps cakejes zijn letterlijk een traktatie!
Zowel groot als klein vinden ze prachtig. In dit boek vindt u naast cake pops ook cakebolletjes, cakebonbons en cupcake pops. Op zich allemaal vergelijkbaar maar ze zien er net iets anders uit.


Voor de naaisters en doornroosjes onder ons:

Allemaal rokjes - Mme Zsazsa & Elza D.
De zomer is in het land. Tijd voor vrolijke, kleurrijke rokjes voor de dochter(s) en, waarom ook niet, voor mama. En als je nu eens de uitdaging aan zou gaan om met dat stofje waarop je verliefd bent geworden? Dat kun je nooit, zeg je? In dit boek vind je niet alleen maar wat abstracte zwart-witte patroonlijntjes. Alle rokjesontwerpen voor meisjes en vrouwen worden voorzien van een duidelijke uitleg, handige schetsen en prachtige levensechte foto’s. Met de patronen achter in het boek kun je direct aan de slag.


Voor de chaoten en warhoofden onder ons:

The Non-planner Datebook - Keri Smith
Een verzameling van dagen, ideeën, lijstjes en losse gedachten: in The non-planner datebook kun je je dagelijkse beslommeringen kwijt op een creatieve manier. Een soort dagboek, maar dan anders. Keri Smith geeft allerlei leuke, gekke, bijzondere en humoristische tips en aanwijzingen om je dag te beschrijven. Ook geschikt voor saaie, duffe en inspiratieloze dagen! Veel doe-plezier!
Annelies

3 opmerkingen: