vrijdag 30 januari 2015

BOEK IN BEELD | Het boek van Tess - Miriam Bruijstens


In Boek in beeld zet ik iedere week een pas verschenen boek in de spotlight. Zo'n boek waarvan ik een instant ik-wil-het-nu-onmiddellijk-lezen-gevoel krijg en waarvan ik denk dat het dat effect ook op jullie zal hebben.

Beleef een zomer lang hoe Tess inspiratie opdoet voor haar boeken. Want om schrijfster te worden, moet je eerst veel meemaken, vindt ze. Daarom onderneemt ze wilde avonturen. Maar dan ontmoet ze Lucas, die haar rust geeft. Aan hem vertelt Tess haar grootste geheim...

Hoewel ik ondertussen alweer 26 jaar jong ben, kan ik nog steeds schaamteloos genieten van een mooi jeugdboek. Deze week verscheen bij uitgeverij Clavis Het boek van Tess en dat is volgens mij precies het soort jeugdboek dat ik 15 jaar geleden heel erg leuk gevonden zou hebben én nu nog steeds! Het boek van Tess heeft een mysterieuze omslag en een al even mysterieuze flaptekst. Dat maakt mij extra nieuwsgierig naar dit boek.


 Het boek van Tess | Miriam Bruijstens | Uitgeverij Clavis | ISBN 9789044823271

2 opmerkingen:

  1. Ik ga deze binnenkort lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben benieuwd naar je recensie!

    BeantwoordenVerwijderen