vrijdag 17 oktober 2014

BOEK IN BEELD | Schrijven kreng! - Lisette Jonkman

Schrijven kreng!

In Boek in beeld zet ik iedere week een pas verschenen boek in de spotlight. Zo'n boek waarvan ik een instant ik-wil-het-nu-onmiddellijk-lezen-gevoel krijg en waarvan ik denk dat het dat effect ook op jullie zal hebben. Vandaag meer over het nieuwste boek van Lisette Jonkman, iets totaal anders dan de chicklits die we van haar gewend zijn.

Je wilt een romantisch, grappig en meeslepend verhaal schrijven, maar hebt geen idee waar je moet beginnen? Of misschien zit je vast in een verhaal en kun je wel wat tips gebruiken om verder te gaan? Schrijfster Lisette Jonkman deelt haar tips, blunders en misstappen met je. Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: verder met dat manuscript! 
Lisette Jonkman schreef de romans Glazuur, Verkikkerd en Verslingerd. In Schrijven kreng! helpt ze je op haar humoristische wijze verder naar de volgende fase van je schrijfproject.

Ook al is het één van mijn dromen om ooit zelf een roman te schrijven, concrete plannen in die richting heb ik op dit moment niet. De reden waarom ik Schrijven kreng! toch op mijn leeslijstje zet, is gewoon om te kunnen genieten van Lisettes onverbloemde en humoristische schrijfstijl!


Schrijven kreng! | Lisette Jonkman | 224 pag. | Uitgeverij Luitingh Sijthoff | ISBN 9789021809823


3 opmerkingen:

 1. Deze wil ik echt heel graag! Ik ben zo benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dit boek wil.ik zo graag hebben he...

  Maar weet je. Nanowrimo klinkt als iets voor jou! Google het maar eens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit boek lijkt mij echt héél erg tof. Ik wil geen boek gaan schrijven, maar ik ben wel constant met teksten bezig aangezien ik redacteur wil worden. Ben dus erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen