vrijdag 24 oktober 2014

BOEK IN BEELD | Ongrijpbaar - Bianca Nederlof


In Boek in beeld zet ik iedere week een pas verschenen boek in de spotlight. Zo'n boek waarvan ik een instant ik-wil-het-nu-onmiddellijk-lezen-gevoel krijg en waarvan ik denk dat het dat effect ook op jullie zal hebben. Vandaag staat een thriller uit onze contreien centraal!

Deze week verscheen bij uitgeverij LetterRijn Ongrijpbaar, het veelbelovende thrillerdebuut van Bianca Nederlof.

Silvia's grootste angst wordt waarheid. Ze raakt haar zoontje Nick kwijt in een mensenmassa. Weet iemand uit haar verleden er meer van? Silvia moet de confrontatie aangaan met het leven dat ze achter zich wilde laten. Om te voorkomen dat David haar geheim ontdekt, zet ze de zoektocht in haar eentje in. Een keuze met fatale gevolgen... 

Zo op zijn tijd kan ik echt genieten van een bloedstollende thriller. Niet alleen de bekende buitenlandse thrillerauteurs als Tess Gerritsen en Sharon Bolton doen het goed bij mij, er zijn ook een aantal Nederlandse auteurs die me door de jaren heen aangenaam verrast hebben.

Ongrijpbaar schept bij mij alleszins hoge verwachtingen en ik ben benieuwd of Bianca Nederlof zich kan aansluiten bij thrillerauteurs als Linda Jansma en Marelle Boersma. Je leest snel of dit boek mijn verwachtingen heeft weten in te lossen!


Ongrijpbaar | Bianca Nederlof | 225 pagina's | Uitgeverij LetterRijn | ISBN 9789491875069


1 opmerking:

  1. Klinkt inderdaad heel spannend! Ik ben benieuwd naar wat je ervan vindt!

    BeantwoordenVerwijderen