zaterdag 11 augustus 2012

Leuk leesgadget: Little Book Holder

Bron: www.vrolijk.nu
Een grappig, licht, plastic clipje om een boek open te houden: dat is in een paar woorden de Little Book Holder. Verkozen tot Geschenk van het Jaar 2009 is dit een echte bodybuilder voor je boek! De Little Book Holder is klein maar sterk en houdt boeken open op de plaats waar je het wilt. Zo heb je onmiddellijk één hand vrij voor andere dingen.

Ik vind het persoonlijk heel vervelend om met één hand een boek te moeten ophouden terwijl ik iets wil drinken of eten en met een dik boek lukt dit al helemaal niet. Daar biedt de Little Book Holder (LBH) uitkomst!

Met de armpjes en beentjes van de LBH kan je een aantal bladzijden vastklemmen waardoor je boek open blijft. Het werkt dus zowel voor dikke als voor dunne boeken, voor pockets en gebonden exemplaren.

De LBH is verkrijgbaar in verschillende flashy kleurtjes en is gemaakt van buigzaam kunststof. De prijs is erg schappelijk: rond 5 euro. Hij is verkrijgbaar bij verschillende online cadeauwinkels en ik heb ze ook al gezien bij boekhandels als Selexys.

Ik vind het een leuk gadget en origineel om cadeau te geven aan een lezer! Het enige wat ik me afvraag is of er bovenaan je boek geen bladzijden beschadigd worden door ze telkens vast te klemmen? En is het wel handig als je wil verder bladeren?

Hebben jullie de Little Book Holder al gebruikt of zou je hem ooit kopen? Vonden jullie hem fijn werken? 


Tot de volgende keer!
Annelies


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk ding, ik kende hem nog niet, lijkt me wel handig. Ik zag trouwens zojuist bij de Bijenkorf die boekhouder eh ben zijn naam kwijt, waar we het pas geleden over hadden en jij een berichtje aan wijdde. oh ja, de book seat, geinig ding, die staat op mijn verlanglijstje erbij!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaa de Book Seat! Die moet ik toch ooit ook nog eens op de kop tikken! Dit ding is net een prijsklasse goedkoper, dan is de stap misschien kleiner om hem te kopen!

   Verwijderen
 2. Het ziet er grappig uit, maar het lijkt me niet zo handig bij het omslaan van de pagina's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee ik vraag me ook af hoe ik dat in de praktijk op een handige manier ga doen...

   Verwijderen