vrijdag 27 juli 2012

Leuk leesgadget: de Reading Lust!

Tijdens mijn laatste shoptocht door Breda stuitte ik op een leuk leesgadget. Ik had er nog nooit van gehoord, laat staan gezien: de Reading Lust van Cedon!

De Reading Lust is een soort vilten tasje waar je je leesbril in kan steken met een elastiek eraan, waardoor je het tasje kan vastmaken aan een boek dat je aan het lezen bent. Verder kan je het elastiek ook rond het boek doen op de plaats waar gebleven bent, dan dient hij in één keer als bladwijzer!

Ik had het nog nooit eerder gezien, maar ik vond het wel een leuk concept. Ik leg vaak mijn leesbril los bovenop het boek dat ik aan het lezen ben, waardoor hij er al wel eens durft afdonderen. Niet echt handig dus. Ik hoef mijn bril alleen maar te dragen als ik langere tijd ga lezen. Als je je leesbril echter altijd bij je moet hebben, is dit gadget misschien minder nuttig voor jou. Of je moest een aparte leesbril hebben die je altijd bij je boeken bewaart.

De Reading Lust is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren (zwart, groen, rood en blauw) en is gemaakt van 100% wol. Hij past rond elk boek, maar ook rond een iPad of een e-reader.
Je kan de Reading Lust kopen bij verschillende online cadeaushops of bij de betere boekhandel. Ik zag hem zelf bij Selexys. Hij kostte daar €17.95, maar was nu in de solden aan -50%!

Ik vind het een leuk geschenkidee als je een keer wat moet kopen voor een fervent lezer, mét leesbril!

Wat vinden jullie van de Reading Lust? Hebben en/of gebruiken jullie hem zelf?


Tot de volgende keer!
Annelies

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk ding! Zelf heb ik gelukkig geen leesbril nodig, maar ik ga hem wel in mijn achterhoofd houden als potentieel cadeautje voor een vriendin van me :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem voor mezelf ook niet gekocht, maar als cadeautje voor een boekenwurm is dit ideaal!

   Verwijderen
 2. ja dat is nu eens een goed idee zo heb je alles bij de hand

  grt lutgarde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, maar dat heb ik nog niet nodig. Ik heb zelf wel iets leuks gekocht. Een soort zitzak voor je boek zodat je zonder handen kunt lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die hadden ze daar dus ook. Komt binnenkort ook nog een artikeltje over. Vind jij die zitzak handig in gebruik?

   Verwijderen
  2. Om eerlijk te zijn, heb ik hem nog niet gebruikt. Het lezen is bij mij even stilgevallen :)

   Verwijderen